Cena bude vypočítána dle skutečné hmotnosti.
Zrající sýr polotvrdý, holandského typu s nízko dohřívanou sýřeninou (do 42 stupňů). Jedná se o plnotučný sýr s obsahem tuku v sušině minimálně 48%. Je vyráběn z kravského šetrně pasterovaného mléka.
Sýr má plnou smetanovou chuť danou výrobou z plnotučného mléka s mírně nasládlou chutí vzniklou propíráním sýřeniny. Chuť sýra se dá přirovnat k Edamu (pozor neplést si s českým EIDAMem) a Goudě. Pro vyniknutí chutě je třeba sýr chvíli (cca 20 - 30 min) nechat v pokojové teplotě, pokud byl předtím skladován v chladu.
Sýr po výrobě zraje minimálně tři měsíce v našem sklepě. Sýr je hned po výrobě téměř každý den opečovávaný naším sýrmistrem po celou dobu jeho zrání.
Sýr byl pojmenován dle prvorozené dcery farmáře Antonína Šmakala, majitele farmy BioVavřinec.
Při výrobě používáme pouze rostlinná syřidla. Sýry jsou tedy vhodné i pro vegetariány.
Pro vyniknutí chutě je třeba sýry chvíli (cca 0,5hod) nechat v pokojové teplotě, pokud byly předtím skladován v chladu.